Klassieke ontspanningsmassage

In mijn praktijk vinden de sportmassages het meeste plaats en is actief oefenen, net als bij de fysiotherapeut, regelmatig een onderdeel in het totale behandelplan. Daarnaast is en blijft de klassieke massage onverminderd populair. Ze wordt wereldwijd beoefend en is medisch en wetenschappelijk erkend. Er bestaat geen twijfel over het effect ervan. Als u met regelmaat een klassieke massage ondergaat voelt u zich soepeler, vitaler en kunt u beter omgaan met stress.

Tijdens de klassieke massage zult u merken waar u in het lichaam spanning vasthoudt. Door de gebruikte technieken als strijkingen, knedingen en frictioneren, ontspannen de huid en de spieren. In vergelijking met de sportmassage wordt alles rustiger en met minder druk uitgevoerd.

Deze massage is een echte aanrader aan het einde van een drukke werkweek. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de rug, schouders en nek te laten masseren (45 min), de gehele achterzijde van het lichaam (1 uur) of het gehele lichaam (1,25 uur).

Bij Vandenboschmassage treft u een rustige, sfeervolle ambiance aan waardoor u optimaal kunt genieten van deze behandeling. Gun uzelf of een vriend(in), familielid, collega of medewerker deze ervaring. Door op onderstaande link te klikken kunt u een afspraak maken of een cadeaubon bestellen.

Terugbelverzoek/afspraak maken