Meer weten

Hieronder vind u een aantal links naar websites waar u als sporter veel informatie kunt vinden.
VANDENBOSCHMASSAGE deelnemer sportmedisch netwerk gelderland

voorkomblessures.nl  Voor allerlei tips en filmpjes over uw sport die u kunnen helpen om blessures te voorkomen.

ngsmassage.nl Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sportmasseurs / sportzorgmasseurs in Nederland.

sportzorg.nl Onafhankelijke website met veel informatie over onderwerpen als: blessures, voeding,  materiaal, spierversterkende oefeningen voor onder meer enkel, beenspieren, en een goede core stabilitity, advies over een goede voorbereiding, (sport)psychologie, sportkeuringen. Ook kunt u vragen stellen aan de digitale sportarts.

http://www.sportgeneeskunde.com /zoek-een-sportmedische-instelling

http://scascertificering.nl/  SCAS staat voor Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg.  De SCAS is in 2000 opgericht op verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid.  Sindsdien houdt zij zich onder meer bezig met het onpartijdig vaststellen van de vakbekwaamheid van professionals in de sportgezondheidszorg (sportartsen, sportfysiotherapeuten, sportdiëtisten, sportpsychologen, sportpodotherapeuten, sportzorgmasseurs).

EHBSO zakboekje uitgave van de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) en Consument en Veiligheid. In samenwerking met Het Oranje Kruis en NOCNSF

dopefree.nl

Vandenboschmassage maakt deel uit van het Sportmedisch Netwerk Gelderland: