reviews

Henk

Als je van sporten houdt, wil je dat zo lang mogelijk blijven doen. Liefst ook nog na de AOW-leeftijd. Maar naarmate je ouder wordt, duurt het herstel na het sporten steeds langer. Daardoor mis je wel eens een training. Gebeurt dit vaker dan ga je twijfelen of je nog wel met je sport door moet gaan. Ik ben op zoek gegaan naar een sportmasseur en ik kwam uit bij Astrid. In een prettige en rustige omgeving masseert ze sinds drie maanden alle knopen uit mijn spieren. In het begin kon dat best pijnlijk zijn, maar na een tijdje ervaar je dat de pijn minder wordt. Astrid is een voortreffelijk vakvrouw en ze is informeel en gezellig in de persoonlijke omgang. Sinds zij mij masseert heb ik geen training meer hoeven missen.

Danielle
Ik heb al twee keer een fantastische massage gehad van Astrid. De ruimte waar ze masseert, is heel prettig en ik heb me heel ontspannen gevoeld. Ze luistert goed naar eventuele klachten en zorgt dat je optimaal kunt ontspannen met fijne muziek, warme handdoeken (eventueel warme stenen) en een kopje thee. Na de massage had ik niet langer last van mijn nek en schouders, klachten die voortkomen uit een verkeerde zithouding tijdens bureauwerk. Ik ben van plan vaker bij haar te komen!

Hans
Inmiddels enkele keren Astrid bezocht voor herstelmassage na het tennissen. Prima verzorgd, ze neemt de tijd, geen gestress. Een sportmasseur waar ik echt al lang naar op zoek was in de regio.

Manfred
Astrid is prima sportmasseur, theoretisch goed onderlegd. Goed op de hoogte van behandelingstechnieken en de anatomie. Empathisch en belangstellend. Fanatiek en bereid om zichzelf te blijven bijscholen. Succes!

Renske
Ik ben naar Vandenboschmassage gekomen voor massage van mijn rug, nek en schouders, en ik ben er zeer tevreden over. De behandelruimte is mooi ingericht. Astrid is vriendelijk en geïnteresseerd en ze neemt ook echt de tijd voor je.

Arnold
Fijne massage met aandacht voor lijf en leden! Rustige en prettige omgeving. De moeite waard!

Lidwine
Bij mij geen sportblessure, maar door te veel in de auto en achter laptop te zitten, zat mijn bovenrug en schouders helemaal vast. Astrid heeft de eerste sessie een heel fijne massage gegeven en daarbij goed gekeken wat er mogelijk anders moet aan mijn houding en levensstijl. Astrid weet je meteen op je gemak te laten voelen en geeft deskundig advies waarbij ze helemaal kijkt in jouw belang als klant. Kortom, een sportmasseur die ik zeker kan aanraden!

Frank
Astrid is een bekwaam sportmasseur. Direct bij binnenkomst voelt het goed en na een kort intake gesprek, waar de juiste vragen worden gesteld, wordt er gewerkt. Zonder zelf veel aan te geven worden oude en nieuwe (hardloop)blessures gevonden en op uitstekende wijze behandeld. Na een goed advies stap je met veel zelfvertrouwen weer de deur uit. Ik heb mij nu paar keer laten behandelen en kom graag weer terug. Bedankt!

Brigitte
Bij Astrid op de bank ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. Van haar vakmanschap word ik blij en mijn lijf ook.

Ton
Om beter te presteren is Vandenboschmassage TOP!

Brooke
Astrid is an excellent sports masseuse. She has a keen understanding of effective treatment techniques and she is willing to tailor the massage to your individual needs. She displays a great degree of knowledge, ability, and kindness. I highly recommend Astrid, she has been an important asset to my stress-management and overall well being.