reviews

Frank

Astrid is een bekwaam sportmasseur. Direct bij binnenkomst voelt het goed en na een kort intake gesprek, waar de juiste vragen worden gesteld, wordt er gewerkt. Zonder zelf veel aan te geven worden oude en nieuwe (hardloop)blessures gevonden en op uitstekende wijze behandeld. Na een goed advies stap je met veel zelfvertrouwen weer de deur uit. Ik heb mij nu paar keer laten behandelen en kom graag weer terug. Bedankt!

Stephanie

In een prettige sfeer behandelt Astrid professioneel en krachtig. Ook zonder een (sport-)blessure zeer aan te raden. Onderhoud van je lijf is belangrijk en daar helpen de behandelingen van Astrid zeker bij!

Ruud

Astrid is prettig in de omgang en een kundig masseur. Wanneer ik last heb van mijn rug, weet zij deze op een kordate manier weer los te maken. Door met enige regelmaat langs te gaan, heb ik nu ’n stuk minder vaak last.

Ingeborg

Als ik naar Astrid ga, weet ik dat mijn zere plek goed wordt aangepakt en dat ik na haar behandeling verlichting voel. Ze is een fijn mens met kennis van zaken.

Sascha

Het is heel fijn om als sporter een goede sportmassage te ontvangen. Je herstel is stukken sneller en het geeft veel ontspanning. Er werd secuur naar mijn klachten gekeken en ik werd kundig behandeld. De massage heb ik als zeer prettig ervaren. Aanrader!

Luke

Astrid is een fijn en prettig mens en een goed masseur. Ze maakt een deskundige indruk en weet van aanpakken! Dat bevalt mij, en ze stemt dat goed af op mijn wensen. Mijn nek- en schouderklachten, die heftig waren, zijn zo goed als verdwenen na een aantal afspraken. Mijn nek en schouders, dat blijft een zwakke plek en dus nu bezoek ik Astrid ter preventie en als een soort van onderhoud. Dat helpt. Ze stemt haar behandeling daar goed op af. De adviezen zijn passend en vrijblijvend. Ik kom er graag en kan haar zeker aanraden.

Steven

Ik ben zeer tevreden over de sportmassage van Astrid. Ze weet precies de plekken vinden en deze goed aan te pakken.
De massages ondersteunen met bij mij sport activiteiten. Tevens is oprecht geïnteresseerd.

Annemie

Dit jaar heb ik voor de 1e keer de 4-daagse van Nijmegen gelopen. 6 weken van te voren liep ik een peesblessure op en omdat de fysiotherapeut me vertelde dat dat hardnekkige blessures zijn ging ik op zoek naar een sportmasseur in Nijmegen. Zo kwam ik bij Astrid. Zij heeft mij 3 dagen gemasseerd en de 2e dag zeer deskundig die ene blaar verzorgd en mijn hiel goed getaped. Omdat ik na de 3e dag veel last had van mijn rechterkuit heeft ze die ook getaped. Dankzij haar vakkundige behandelingen heb ik de Vierdaagse met veel plezier (uit)gelopen. Astrid was flexibel met het maken van de afspraken en erg gastvrij en hartelijk. Als ik volgend jaar weer mee ga doen dan neem ik zeker weer contact met haar op.

Danielle

Ik heb al twee keer een fantastische massage gehad van Astrid. De ruimte waar ze masseert, is heel prettig en ik heb me heel ontspannen gevoeld. Ze luistert goed naar eventuele klachten en zorgt dat je optimaal kunt ontspannen. Na de massage had ik niet langer last van mijn nek en schouders, klachten die voortkomen uit een verkeerde zithouding tijdens bureauwerk. Ik ben van plan vaker bij haar te komen!

Hans

Inmiddels enkele keren Astrid bezocht voor herstelmassage na het tennissen. Prima verzorgd, ze neemt de tijd, geen gestress. Een sportmasseur waar ik echt al lang naar op zoek was in de regio.

Manfred

Astrid is prima sportmasseur, theoretisch goed onderlegd. Goed op de hoogte van behandelingstechnieken en de anatomie. Empathisch en belangstellend. Fanatiek en bereid om zichzelf te blijven bijscholen. Succes!! 

Arnold

Fijne massage met aandacht voor lijf en leden! Rustige en prettige omgeving. De moeite waard!

Lidwine

Bij mij geen sportblessure, maar door te veel in de auto en achter laptop te zitten, zat mijn bovenrug en schouders helemaal vast. Astrid heeft de eerste sessie een heel fijne massage gegeven en daarbij goed gekeken wat er mogelijk anders moet aan mijn houding en levensstijl. Astrid weet je meteen op je gemak te laten voelen en geeft deskundig advies waarbij ze helemaal kijkt in jouw belang als klant. Kortom, een sportmasseur die ik zeker kan aanraden!

Brigitte

Bij Astrid op de bank ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen. Van haar vakmanschap word ik blij en mijn lijf ook.

Brooke

Astrid is an excellent sports masseuse. She has a keen understanding of effective treatment techniques and she is willing to tailor the massage to your individual needs. She displays a great degree of knowledge, ability, and kindness. I highly recommend Astrid, she has been an important asset to my stress-management and overall well being.

 Henk

Na een jaar lang aanmodderen met fysio en chiropractie eindelijk van mijn klachten af (hoofdpijn en stijve nek) als gevolg van nekartrose. Top!