Sportmassage en blessurepreventie

tennis-blessure-2-vandenboschmassageOnze spieren hebben het tijdens sporten of andere lichamelijke inspanning soms redelijk te verduren. Sportmassage heeft als doel vermoeidheid van het lichaam en stijve spieren na inspanning weg te nemen (herstellende functie). Het werkt ook preventief; door het losmaken van de spieren kan men beter presteren en wordt de kans op blessures verkleind.

Of u nu recreatief sporter bent of topsporter, of uw klachten zijn werkgerelateerd, een doelmatige sportmassage houden uw spieren soepel en blijft u in goede conditie.

In mijn praktijk bied ik verschillende behandeling mogelijkheden aan afgestemd op uw situatie. Naast het verzorgen van sportmassages ben ik gekwalificeerd om soorten blessures te herkennen en te behandelen (sportzorgmasseur). Zwakke schakels, spierversterkende oefeningen, adviseren bij symptomen van overtraining, herstelbevorderende maatregelen, in deze zaken ben ik thuis. Met de behandelingen beogen we dat u uw (sport)prestaties kunt verbeteren en u optimaal kunt blijven genieten van hetgeen u het liefst doet, beroepshalve of op sportief gebied.

Wanneer we constateren dat u meer specialistische sportzorg nodig heeft dan kijken we bij welke andere zorgverlener (uit de sportzorgketen) u het best terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan een sportarts, fysiotherapeut, podotherapeut.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, ik sta u graag te woord.

Contactpagina / afspraak maken