Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling, ik verwelkom u graag! Vul het onderstaande contactformulier in, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht. Uiteraard kunt u ook een WhatsApp sturen.

Wenst u nog meer informatie of heeft u een vraag? Bellen mag natuurlijk ook!

Afspraakformulier

Astrid is een bekwaam sportmasseur. Direct bij binnenkomst voelt het goed en na een kort intakegesprek, waar de juiste vragen worden gesteld, wordt er gewerkt. Zonder zelf veel aan te geven, worden oude en nieuwe (hardloop)blessures gevonden en op uitstekende wijze behandeld. Na een goed advies stap je met veel zelfvertrouwen weer de deur uit. Ik heb mij nu paar keer laten behandelen en kom graag weer terug. Bedankt!

Frank

Astrid is an excellent sports masseuse. She has a keen understanding of effective treatment techniques and she is willing to tailor the massage to your individual needs. She displays a great degree of knowledge, ability, and kindness. I highly recommend Astrid, she has been an important asset to my stress-management and overall wellbeing.

Brooke

Ik ben zeer tevreden over de sportmassages van Astrid. Ze weet precies de plekken vinden en deze goed aan te pakken. De massages ondersteunen me bij mijn sportactiviteiten. Tevens is ze oprecht geïnteresseerd.

Steven

Astrid is een prima sportmasseur en theoretisch goed onderlegd. Ze is goed op de hoogte van behandelingstechnieken en de anatomie. Empathisch en belangstellend. Fanatiek en bereid om zichzelf te blijven bijscholen. Succes!!

Manfred

Het is heel fijn om als sporter een goede sportmassage te ontvangen. Je herstel is stukken sneller en het geeft veel ontspanning. Er werd secuur naar mijn klachten gekeken en ik werd kundig behandeld. De massage heb ik als zeer prettig ervaren. Aanrader!

Sascha

Astrid is een fijn en prettig mens en een goed masseur. Ze maakt een deskundige indruk en weet van aanpakken! Dat bevalt mij, en ze stemt dat goed af op mijn wensen. Mijn nek- en schouderklachten, die heftig waren, zijn zo goed als verdwenen na een aantal afspraken. Mijn nek en schouders, dat blijft een zwakke plek en dus nu bezoek ik Astrid ter preventie en als een soort van onderhoud. Dat helpt. Ze stemt haar behandeling daar goed op af. De adviezen zijn passend en vrijblijvend. Ik kom er graag en kan haar zeker aanraden, al blijven ervaringen en wensen zeer persoonlijk. Gewoon proberen zou ik zeggen.

Luke

Ik heb erg veel baat bij de sportmassage van Astrid. Ik kom hier nu ruim een half jaar en ben van de klachten in mijn onderrug (en vooral) schouder af. Ik maak maandelijks een afspraak om dit te onderhouden. Astrid is prettig in de omgang en flexibel met het maken van afspraken.

Tim

In een prettige sfeer behandelt Astrid professioneel en krachtig. Ook zonder een (sport-)blessure zeer aan te raden. Onderhoud van je lijf is belangrijk en daar helpen de behandelingen van Astrid zeker bij!

Stephanie

Ik ben erg blij met de sportmassages van Astrid van den Bosch. Vooral na een intensief sportweek is fijn om de spieren weer tot ontspanning te krijgen. Ik heb een aantal sportmasseurs geprobeerd en Vandenboschmassage is echt de beste.

Gaetano

Nadat ik Astrid gebeld had kon ik op de dag zelf nog bij haar terecht. Ik had al weken last van mijn rug en 2 dagen na de massage van Astrid waren deze klachten al een stuk verminderd. Ze geeft goede tips mee, er hing een ontspannen sfeer en ik voelde ruimte voor eigen inbreng en wensen. Bedankt Astrid!

Jip

Locatie

Groenestraat 294

6531 JC Nijmegen

Openingstijden

Ma-do: 09:00 – 19:00 u
Vr: 09:00 – 18:00 u
Za – zo: gesloten