Zwangerschaps

massage

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

De zwangerschap is vaak een wonderlijke en ook een intense periode in uw leven. Vandenboschmassage biedt u een met zorg en rust uitgevoerde zwangerschapsmassage om u en het kindje totale ontspanning te brengen en eventuele klachten te verlichten. 

Gunstige effecten van de behandeling

Tijdens de zwangerschap maakt u de nodige fysieke veranderingen door en er zijn ook veel praktische dingen om te regelen. Neem daarom af en toe een moment voor uzelf. Ongemakken als (lage) rugklachten, pijnlijke vermoeide schouders, verkrampte kuitspieren komen regelmatig voor. Aarzel niet om dingen te bespreken. Ik besteed er graag aandacht aan, zodat u weer beter huiswaarts gaat.

Zwangerschapsmassage is geschikt vanaf het eerste trimester. Het spreekt voor zich dat de intensiteit van de massage altijd aangepast wordt aan wat u prettig vindt. Bepaalde drukpunten zal ik vermijden. Wanneer u te maken heeft met bekkenbodem problematiek of bekkenpijn dan volgt verwijzing naar een arts of de bekkenfysiotherapeut. Een massage behandeling kan dan (nog) niet plaatsvinden.

Tijdens de massage ligt u voornamelijk in een comfortabele zijligging, waarbij uw ellebogen en knieën steunen op een kussen. Desgewenst kan tijdens het laatste gedeelte van de behandeling de schouders en nek in rugligging gemasseerd worden. Ik maak gebruik van 100% natuurlijke massageolie. De duur van de behandeling is naar keuze, 60 of 70 min. 

Locatie

Groenestraat 294, 6531 JCNijmegen

 

Openingstijden

Ma-do: 09:00 – 19:00 u
Vr: 09:00 – 18:00 u
Za – zo: gesloten