Over mij

5 jaar geleden ben ik gestart met de praktijk hier in de Hazenkamp in Nijmegen na de vakopleiding te hebben afgerond aan de Gelderse Opleiding voor Sportmassage. Ik ben redelijk sport minded, niet overdreven maar haal er gewoon heel veel plezier uit. Mijn werk sluit dus goed aan op mijn interesse en van mijn cliënten leer ik ook een heleboel. Zwemmen in buitenwater en op de racefiets, dat geeft me een vrij gevoel en kan daar enorm van genieten.

Wat betreft mijn beroep; het geeft voldoening een bijdrage te kunnen leveren aan uw gezonde sportbeoefening en welzijn. Ik hecht veel waarde aan een goede cliëntrelatie waarbij wederzijds vertrouwen, respect, en je op je gemak voelen belangrijke punten zijn. De positieve feedback van cliënten naar aanleiding van hun behandeling, maakt dat ik dit werk dagelijks heel graag doe.

Door het regelmatig volgen van bij- en nascholing blijf ik investeren in professionele ontwikkeling en blijft de licentie behouden. In februari 2016 heb ik de cursus Blessure Preventie / opleiding Sportzorgmasseur afgerond, waardoor u naast de sportmassages ook met sportblessures in mijn praktijk terecht kunt.

Vandenboschmassage is een SCAS-gecertificeerde sportmassagepraktijk, aangesloten bij de beroepsorganisatie het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage).