Over mij

 

6 jaar geleden ben ik gestart met de praktijk hier in de Hazenkamp in Nijmegen na de vakopleiding te hebben afgerond aan de Gelderse Opleiding voor Sportmassage. Als recreatieve sporter houd ik vooral van zwemmen en wielrennen!

Het geeft me voldoening een bijdrage te kunnen leveren aan uw gezonde sportbeoefening. Ik hecht waarde aan een goede cliëntrelatie waarbij wederzijds vertrouwen, respect, en je op je gemak voelen belangrijke punten zijn. De positieve feedback van cliënten en het onderling uitwisselen van ervaringen en kennis, maakt dat ik dit werk dagelijks heel graag doe.

Door regelmatige bij- en nascholing investeer ik in professionele ontwikkeling en blijft de beroeps licentie behouden. In 2016 heb ik de cursus Blessure Preventie / opleiding Sportzorgmasseur afgerond, waardoor u naast de sportmassages ook met sportblessures in mijn praktijk terecht kunt.

Vandenboschmassage is een SCAS-gecertificeerde sportmassagepraktijk, en tevens aangesloten bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) = beroepsorganisatie.