Over mij

5 jaar geleden ben ik gestart met de praktijk hier in de Hazenkamp in Nijmegen na de vakopleiding te hebben afgerond aan de Gelderse Opleiding voor Sportmassage. Ik ben redelijk sport minded, niet overdreven maar haal er gewoon heel veel plezier uit. Mijn werk sluit dus goed aan op mijn interesse en van mijn cliënten en hun sportieve ervaringen leer ik ook een heleboel. In m’n vrije tijd breng ik nogal wat uurtjes zwemmend of fietsend door, zo blijft de sportmasseur zelf ook fit!

Het geeft me voldoening een bijdrage te kunnen leveren aan uw sportbeoefening. Ik hecht waarde aan een goede cliëntrelatie waarbij wederzijds vertrouwen, respect, en je op je gemak voelen belangrijke punten zijn. De positieve feedback van cliënten na de behandeling en de doelen die we doorgaans kunnen realiseren, maakt dat ik dit werk dagelijks zeer graag doe.

Door regelmatige bij- en nascholing investeer ik in professionele ontwikkeling en blijft de beroeps licentie behouden. In 2016 heb ik de cursus Blessure Preventie / opleiding Sportzorgmasseur afgerond, waardoor u naast de sportmassages ook met sportblessures in mijn praktijk terecht kunt.

Vandenboschmassage is een SCAS-gecertificeerde sportmassagepraktijk, en tevens aangesloten bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) = beroepsorganisatie.