Over mij

Welkom!

Graag vertel ik u iets meer over mijzelf. Mijn praktijk bestaat sinds 2013. Ik heb de vakopleiding afgerond aan de Gelderse Opleiding voor Sportmassage. Daarna ben ik meteen met de sportmassagepraktijk van start gegaan hier in Nijmegen.
Het geeft mij voldoening een bijdrage te kunnen leveren aan uw gezonde sportbeoefening. Een goede cliëntrelatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect waarbij ieder zich op zijn/haar gemak voelt, vind ik heel belangrijk. Door positieve feedback van cliënten en het onderling uitwisselen van kennis en ervaring, werk ik iedere dag met plezier. Na het werk zit ik het liefst op de racefiets of zwem graag in open water.

Door het volgen van bij- en nascholingen investeer ik in een professionele ontwikkeling en blijft de beroepslicentie behouden. In 2016 heb ik de cursus Blessure preventie / opleiding Sportzorgmasseur afgerond, waardoor u naast de sportmassages ook met sportblessures in mijn praktijk terecht kunt. Vandenboschmassage is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Locatie

Groenestraat 294, 6531 JC Nijmegen

Openingstijden

Ma-do: 09:00 – 19:00 u
Vr: 09:00 – 17:00 u
Za – zo: gesloten