Reviews

Astrid is een bekwaam sportmasseur. Direct bij binnenkomst voelt het goed en na een kort intakegesprek, waar de juiste vragen worden gesteld, wordt er gewerkt. Zonder zelf veel aan te geven, worden oude en nieuwe (hardloop)blessures gevonden en op uitstekende wijze behandeld. Na een goed advies stap je met veel zelfvertrouwen weer de deur uit. Ik heb mij nu paar keer laten behandelen en kom graag weer terug. Bedankt!
Frank

Astrid is prettig in de omgang en een kundig masseur. Wanneer ik last heb van mijn rug, weet zij deze op een kordate manier weer los te maken. Door met enige regelmaat langs te gaan, heb ik nu ’n stuk minder vaak last.

Ruud

Het is heel fijn om als sporter een goede sportmassage te ontvangen. Je herstel is stukken sneller en het geeft veel ontspanning. Er werd secuur naar mijn klachten gekeken en ik werd kundig behandeld. De massage heb ik als zeer prettig ervaren. Aanrader!

Sascha

Astrid is een fijn en prettig mens en een goed masseur. Ze maakt een deskundige indruk en weet van aanpakken! Dat bevalt mij, en ze stemt dat goed af op mijn wensen. Mijn nek- en schouderklachten, die heftig waren, zijn zo goed als verdwenen na een aantal afspraken. Mijn nek en schouders, dat blijft een zwakke plek en dus nu bezoek ik Astrid ter preventie en als een soort van onderhoud. Dat helpt. Ze stemt haar behandeling daar goed op af. De adviezen zijn passend en vrijblijvend. Ik kom er graag en kan haar zeker aanraden.

Luke

Ik ben zeer tevreden over de sportmassages van Astrid. Ze weet precies de plekken vinden en deze goed aan te pakken. De massages ondersteunen me bij mijn sportactiviteiten. Tevens is ze oprecht geïnteresseerd.

Steven

Dit jaar heb ik voor de 1e keer de 4-daagse van Nijmegen gelopen. 6 weken van tevoren liep ik een peesblessure op en omdat de fysiotherapeut me vertelde dat dat hardnekkige blessures zijn, ging ik op zoek naar een sportmasseur in Nijmegen. Zo kwam ik bij Astrid. Zij heeft mij 3 dagen gemasseerd en de 2e dag zeer deskundig die ene blaar verzorgd en mijn hiel goed getapet. Omdat ik na de 3e dag veel last had van mijn rechterkuit heeft ze die ook getapet. Dankzij haar vakkundige behandelingen heb ik de Vierdaagse van Nijmegen met veel plezier (uit)gelopen. Astrid was flexibel met het maken van de afspraken en erg gastvrij en hartelijk. Als ik volgend jaar weer mee ga doen dan neem ik zeker weer contact met haar op.

Annemie

Ik heb al twee keer een fantastische massage gehad van Astrid. De ruimte waar ze masseert, is heel prettig en ik heb me heel ontspannen gevoeld. Ze luistert goed naar eventuele klachten en zorgt dat je optimaal kunt ontspannen. Na de massage had ik niet langer last van mijn nek en schouders, klachten die voortkomen uit een verkeerde zithouding tijdens bureauwerk. Ik ben van plan vaker bij haar te komen!

Danielle

Astrid is een prima sportmasseur en theoretisch goed onderlegd. Ze is oed op de hoogte van behandelingstechnieken en de anatomie. Empathisch en belangstellend. Fanatiek en bereid om zichzelf te blijven bijscholen. Succes!! 

Manfred

Astrid is een vakkundig en betrokken. Ze vraagt naar de klachten en wat je doel is en weet dat om te zetten in een persoonlijke aanpak in haar behandeling. De communicatie verloopt snel en makkelijk en ze is flexibel in het maken van een afspraak. De massage zelf voert ze professioneel uit, in een ontspannen sfeer en ze weet een goede balans te houden tussen gezelligheid, ontspanning en het doel van de massage bereiken. Kortom je voelt je prima op je gemak bij Astrid. Mede door haar aanpak kan ik mijn spierklachten goed onder controle houden.

Paulien

Bij mij geen sportblessure, maar door te veel in de auto en achter laptop te zitten, zat mijn bovenrug en schouders helemaal vast. Astrid heeft de eerste sessie een heel fijne massage gegeven en daarbij goed gekeken wat er mogelijk anders moet aan mijn houding en levensstijl. Astrid weet je meteen op je gemak te laten voelen en geeft deskundig advies waarbij ze helemaal kijkt in jouw belang als klant. Kortom, een sportmasseur die ik zeker kan aanraden!

Lidwine

Astrid is an excellent sports masseuse. She has a keen understanding of effective treatment techniques and she is willing to tailor the massage to your individual needs. She displays a great degree of knowledge, ability, and kindness. I highly recommend Astrid, she has been an important asset to my stress-management and overall wellbeing.

Brooke

Na een jaar lang aanmodderen met fysio en chiropractie eindelijk van mijn klachten af (hoofdpijn en stijve nek) als gevolg van nekartrose. Top!

Henk

Omdat ik verhuisde naar Nijmegen was ik op zoek naar een nieuwe sportmasseur. Ik kwam bij Astrid uit omdat haar profiel er boven uit stak. Haar opleiding, ervaring, achtergrond en certificering leken mij zeer geschikt. Astrid heeft mij bekwaam behandeld en ze laat zich niet verleiden door adviezen te geven buiten haar vakgebied. Daarnaast gebruikt zij haar achtergrond als duursporter om zich optimaal in te leven in de situatie van de atleet. Naast dat Astrid als professional uiterst bekwaam is, is ze ook als persoon zeer prettig in de omgang en is ze oprecht geïnteresseerd in de atleet. Warm aanbevolen.

Luuk

Locatie

St Stephanusstraat 12
6512 HT Nijmegen

Openingstijden

Ma-di: 09:00 – 21:00 u
Wo-do: 09:00 – 17:00 u
Vr: 09:00 – 15:00 u
Za – zo: gesloten